Osallistu Vuoden tunnelmallisin saunomiskuva 2013 -kilpailuun ja voita Saunapaku käyttöösi!

Lähetä meille saunomiskuva ja voita Saunapaku, maailman ihme, käyttöösi!

Saunapaku.com järjestää valokuvauskilpailun, jossa etsitään vuoden 2013 tunnelmallisinta saunomiskuvaa. Ota kuva ja mailaa se 31.12.2013 mennessä Samille osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Kerro samalla kisakuvasi nimi. Parhaan saunomiskuvan valitsee FB-yleisö ja voittaja saa 5-hengen puulämmitteisellä luksussaunalla ja tunnelmallisella pukuhuoneella varustetun Saunapakun käyttöönsä 21 tunniksi (arvo 249 euroa) !!

Tunnelmallisen saunomiskuva -valokuvauskilpailu on ollut supermenestys! Vuonna 2011 Sami Kontto voitti kisan ja hän järjesti palkintosaunaillan CrossFit-tapahtumassa Lappeenrannassa. Viime vuonna Emilia Pajula nappasi aivan hurmaavan saunomiskuvan ja hän nautti Saunapakun pehmeistä löylyistä juhannuksena. Alla olevassa kuvassa tunnelmia CrossFit-saunaillasta:

Vuoden tunnelma...
Vuoden tunnelmallisen saunakuva kilpailun voittaja Sami Kontto ja CrossFitin Suomen mestari Mikko Aronpää Vuoden tunnelmallisen saunakuva kilpailun voittaja Sami Kontto ja CrossFitin Suomen mestari Mikko Aronpää

Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Kuvan lähettäjän tulee olla yli 18 vuotta ja hänellä tulee olla oikeudet kuvan julkaisemiseen. Kuvan on oltava otettu vuonna 2013. Saunapakulla on oikeus valita kilpailuun osallistuvat kuvat. Saunapakulla on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita kuvia (huom. tällä tarkoitetaan kuvien näkymistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa). Tunnelmallisen saunomiskuva 2013 -valokuvauskilpailun voittajan ilmaiseen vuokraukseen pätevät Saunapakun normaalit vuokrausehdot. Tunnelmallisia kuvaushetkiä toivottaa Saunapaku.com :)

Additional information